company_intr_img

Babagan awake dhewe

Hangzhou Dongshen Machinery Engineering Co., Ltd minangka perusahaan khusus sing ngurusi mesin EPS, cetakan EPS lan suku cadang kanggo mesin EPS.Kita bisa nyuplai kabeh jinis mesin EPS kaya EPS Preexpanders, EPS Shape Molding Machines, EPS Block Molding Machines, CNC Cutting Machines lan sapiturute. dheweke, uga kita bantuan pabrik EPS lawas kanggo nambah produksi dening ngurangi konsumsi energi lan nambah kapasitas produksi.Kajaba iku, kita nawakake layanan ngrancang mesin EPS khusus miturut panjaluk klien.Kita uga nggawe cetakan EPS khusus kanggo mesin EPS merek liyane saka Jerman, Korea, Jepang, Yordania, lsp.

produk unggulanproduk unggulan

AplikasiAplikasi

Kanthi KlienKanthi Klien

  • KARO-KLIEN-(3)
  • KARO-KLIEN-(4)
  • KARO-KLIEN-(5)
  • KARO-KLIEN-(6)
  • KARO-KLIEN-(1)
  • KARO-KLIEN-(2)

kabar paling anyarkabar paling anyar

  • Salju Lebat

    Tionghoa kuna mbagi gerakan bunder taunan srengenge dadi 24 bagean.Saben segmen diarani 'Syarat Surya' tartamtu.Unsur Twenty-Four Solar Istilah asalé saka Kali Kuning sing tekan China.Kriteria kanggo formulasi kasebut dikembangake liwat pengamatan owah-owahan musim, astronomi lan fenomena alam liyane ing wilayah iki lan wis ditrapake sacara progresif ing saindenging negoro.Diwiwiti saka Awal Musim Semi lan diakhiri karo Dingin Agung, obah ing siklus.Unsur kasebut wis ditularake saka generasi menyang generasi lan digunakake sacara tradisional minangka timefr ...

  • K 2022

    Pameran K Jerman didegaké ing November 1952 lan dianakaké saben telung taun.Ing taun 2019, wis kasil nganakake 21 sesi.Iki bakal dadi acara gedhe kaping 22 ing 2022. Pameran kasebut minangka acara industri plastik skala gedhe, tingkat dhuwur lan perwakilan ing saindenging jagad.Minangka pameran karet lan plastik ing donya, pameran K misuwur ing donya ora mung kanggo skala, nanging uga amarga convening wis nglairake insentif anyar lan nggawa kesempatan bisnis anyar kanggo kabeh wilayah industri Miturut statistik saka organizer Messe. D ü sseldorf, ing 2019, total 224116 kunjungan...

  • Tanggal 1 Oktober 2022 minangka mengeti 73 taun madeg Republik Rakyat China.

    Tanggal 2 Desember 1949, resolusi sing diadopsi ing rapat kaping papat Komite Pemerintahan Rakyat Pusat nyatakake: "Komite Pemerintahan Rakyat Pusat kanthi iki nyatakake yen wiwit taun 1950, tanggal 1 Oktober, dina gedhe nalika Republik Rakyat China diproklamasiake, wis dadi Hari Nasional Republik Rakyat China.Ing taun 1999, China ngowahi lan ngrilis Ukuran Liburan Nasional kanggo Festival Taunan lan Dina Peringatan, sing nggabungake Dina Nasional karo Setu lan Minggu sing cedhak dadi preian Dina Nasional 7 dina, sing dikenal minangka "N...

  • Kepiye cara daur ulang produk EPS sing boroske?

    Expandable polystyrene (EPS) wis dikembangake kanthi cepet lan akeh digunakake ing macem-macem kemasan shockproof, arsitektur, dekorasi, peralatan makan lan liya-liyane.Nanging, umume bahan kemasan EPS minangka bahan bakar sing bisa digunakake, sing ora gampang rusak sawise dibuwang, nyebabake polusi lingkungan.Mula, pangembangan daur ulang, regenerasi lan regenerasi EPS wis dadi tugas paling penting ing industri kemasan EPS saiki.Ing taun-taun pungkasan, daur ulang lan panggunaan limbah EPS ing China wis entuk perhatian departemen sing relevan.Th...

  • Bubar, sawetara pelanggan Turki wis tuku cetakan panel pemanas lantai EPS, mula dina iki kita bakal ngomong babagan aplikasi panel pemanas lantai EPS.

    Panel insulasi pemanasan lantai EPS minangka sing paling penting ing sistem pemanasan lantai.Transfer panas antarane kluwarga bisa ngirit energi utawa sampah 20% saka sistem pemanas.Wiwit pemanasan lantai minangka sistem pemanas sing dikubur ing lemah, mung ana siji lantai ing antarane jubin, mula insulasi termal luwih penting.Ing trotoar pemanasan lantai, panel insulasi nduweni peran insulasi panas, sing nduweni kaluwihan bobot entheng, panyerepan banyu sing kurang lan konduktivitas termal sing kurang.Bisa nyegah mundhut panas ing lantai dadi panas, lan uga muter jampel swara tartamtu lan moistu ...