Babagan awake dhewe

Hangzhou Dongshen Machinery Engineering Co., Ltd minangka perusahaan khusus sing ngurusi mesin EPS, cetakan EPS lan suku cadang kanggo mesin EPS.Kita bisa nyuplai kabeh jinis mesin EPS kaya EPS Preexpanders, EPS Shape Molding Machines, EPS Block Molding Machines, CNC Cutting Machines lan sapiturute. dheweke, uga kita bantuan pabrik EPS lawas kanggo nambah produksi dening ngurangi konsumsi energi lan nambah kapasitas produksi.Kajaba iku, kita nawakake layanan ngrancang mesin EPS khusus miturut panjaluk klien.Kita uga nggawe cetakan EPS khusus kanggo mesin EPS merek liyane saka Jerman, Korea, Jepang, Yordania, lsp.

Kita uga nggawe cetakan EPS khusus kanggo mesin EPS merek liyane saka Jerman, Korea, Jepang, Yordania, lsp.

Hangzhou Dongshen Machinery Engineering Co., Ltd

Bisnis penting liyane yaiku lini produksi bahan mentah EPS.Kita duwe tim teknis profesional kanggo ngrancang pabrik bahan mentah EPS, kanggo nyedhiyakake formula kelas siji kanggo produksi manik EPS, lan ngawasi konstruksi proyek resin EPS ing situs.Kita nyedhiyakake kabeh peralatan kanggo ngasilake bahan mentah EPS, kayata reaktor EPS, tangki cuci EPS, mesin sieving EPS, lan liya-liyane.Kita uga nyedhiyakake bahan kimia kanggo ngasilake manik-manik EPS, kayata HBCD, DCP, BPO, agen pelapis, lsp. Kita wis nggawe sawetara proyek bahan mentah EPS lengkap kanggo klien domestik lan luar negeri.

Kadhangkala kita mbantu klien kanggo sumber barang sing dijaluk.Amarga saka kejujuran lan tanggung jawab kita, akeh klien wis nggarap kita luwih saka sepuluh taun.Dheweke percaya marang kita, mula dheweke nganggep kita minangka kantor sumber ing China.Kita mbantu wong-wong mau golek supplier sing apik lan nindakake pemeriksaan kualitas kanggo wong-wong mau nalika rumangsa angel lelungan.Kita tansah katon nerusake kanggo kerjasama long-term, lan kita bandha sesambetan karo saben klien.