DS1100-FDS1660 EPS Batch jinis pre expander

Katrangan singkat:

EPS Batch Pre-expander difungsiake kanggo nggedhekake bahan mentah EPS nganti kapadhetan sing dibutuhake.Isi lan ekspansi materi ditindakake kanthi batch, mula diarani Batch pre-expander.EPS Batch Pre-expander minangka jinis mesin EPS otomatis lengkap, kabeh langkah bisa digunakake kanthi otomatis kaya ngisi bahan EPS, ngebotake, ngirim materi, ngukus, stablizing, discharging, pangatusan lan ngirim materi sing ditambahi.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Mesin

Ing njero manik-manik mentah EPS, ana gas sing nyebul sing diarani pentana.Sawisé dikukus, pentana wiwit ngembang saéngga ukuran manik uga saya gedhé, iki diarani ngembang.Manik-manik mentah EPS ora bisa digunakake kanggo nggawe blok utawa produk kemasan langsung, kabeh manik-manik kudu ditambah dhisik banjur nggawe produk liyane.Kapadhetan produk diputusake sajrone Preexpander, mula kontrol kapadhetan ditindakake ing Preexpander.

EPS Batch Pre-expander difungsiake kanggo nggedhekake bahan mentah EPS nganti kapadhetan sing dibutuhake.Isi lan ekspansi materi ditindakake kanthi batch, mula diarani Batch pre-expander.EPS Batch Pre-expander minangka jinis mesin EPS otomatis lengkap, kabeh langkah bisa digunakake kanthi otomatis kaya ngisi bahan EPS, ngebotake, ngirim materi, ngukus, stablizing, discharging, pangatusan lan ngirim materi sing ditambahi.

Dibandhingake karo Continuous Preexpander, EPS Batch Preexpander bisa menehi kapadhetan sing luwih akurat, operasi sing luwih gampang, lan luwih irit energi.

EPS Batch Pre-expander lengkap karo Screw Conveyor, Weighing System, Vacuum Conveyor, Expansion Chamber, lan Fluidized bed Drier

EPS Batch Pre-expander Advantage

1.Batch Preexpander adopts Mitsubishi PLC lan Winview layar tutul kanggo ngontrol kabèh digunakake kanthi otomatis;
2.Batch Preexpander nggunakake sistem vakum kanggo ngirim materi mentahan saka ngisor kanggo loader ndhuwur, ora Watesan selang materi lan ora bejat EPS manik;
3. Ing sawetara model mesin, ana loro loader ndhuwur kanggo ngisi alternatif, ngirit daya lan cepet ngisi;
4. Mesin ekspansi pisanan lan ekspansi kapindho loro-lorone nggunakake meter timbangan elektronik PT650 kanggo ngontrol bobot, akurasi nganti 0.1g;
5.Machine migunakake Japanese Pressure Reducing Valve kanggo njamin input uap stabil;
6.Machine karo preheating lan steaming utama.Nggunakake tutup cilik kanggo nindakake preheating nganti suhu tartamtu banjur nindakake panas utama, supaya materi bisa ditambahi mlaku;
7.Machine kontrol uap lan meksa online mlaku nang kamar expansion, toleransi Kapadhetan materi luwih murah tinimbang 3%;
8.Machine agitating poros lan kamar expansion utama kabeh digawe saka SS304;
9. Vale proporsi uap, katup proporsi udara lan sensor getaran Korea opsional.

Parameter teknis

FDS1100, FDS1400, FDS1660 EPS Batch Preexpander

Item

Unit FDS1100 FDS1400 FDS1660
Kamar Ekspansi Dhiameter mm Φ1100 Φ1400 Φ1660
Volume 1.4 2.1 4.8
Volume sing bisa digunakake 1.0 1.5 3.5
uap Entri inch 2" (DN50) 2" (DN50) 2" (DN50)
Konsumsi Kg/siklus 6-8 8-10 11-18
Tekanan Mpa 0.6-0.8 0.4-0.8 0.4-0.8
Udara Terkompresi Entri inch DN50 DN50 DN50
Konsumsi m³ / siklus 0.9-1.1 0.5-0.8 0.7-1.1
Tekanan Mpa 0.5-0.8 0.5-0.8 0.5-0.8
Drainase Dhuwur Drain Port inch DN100 DN125 DN150
Ing ngisor Drain Port inch DN100 DN100 DN125
Ing ngisor Port Discharge inch DN80 DN80 DN100
Throughput   4g/1 230g/jam 4g/1 360g/jam
10g/1 320g/jam 7g/1 350g/jam 7g/1 480g/jam
15g / 1 550g / jam 9g/1 450g/jam 9g/1 560g/jam
20g/1 750g/jam 15g/1 750g/jam 15g / 1 900g / jam
30g/1 850g/jam 20g/1 820g/jam 20g/1 1100g/jam
Line Conveying Bahan inch 6" (DN150) 8" (DN200) 8" (DN200)
daya Kw 19 22.5 24.5
Kapadhetan Kg/m³ 10-40 4-40 4-40
Kapadhetan Toleransi % ±3 ±3 ±3
Sakabèhé Dimensi L*W*H mm 2900*4500*5900 6500*4500*4500 9000*3500*5500
Bobot Kg 3200 4500 4800
Dhuwur Kamar Dibutuhake mm 5000 5500 7000

 

Kasus

Video sing gegandhengan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita