Kabar

  • Awal taun anyar

    Awal taun anyar

    Liburan tansah nyenengake lan cendhak.Sawise luwih saka sepuluh dina seneng-seneng, kita mulai kerja!Wiwit dina iki, kabeh bali menyang normal.Yen sampeyan duwe pitakon anyar, hubungi kita Sanajan perusahaan kita didegake ing taun 2009, umume wong wis ana ing industri EPS kanggo m ...
    Waca liyane
  • Sugeng warsa enggal

    Sugeng warsa enggal

    Kanthi teka Festival Laba, rasa Taun Anyar saya tambah kuwat.Tanggal 30 Desember, sadurunge taun 2023, Festival Laba maju selangkah luwih dhisik tinimbang Taun Anyar.Nalika tembung akrab "Aja rakus, bocah-bocah, iki Taun Anyar sawise Festival Laba" muni ing ...
    Waca liyane
  • Salju Lebat

    Salju Lebat

    Tionghoa kuna mbagi gerakan bunder taunan srengenge dadi 24 bagean.Saben bagean kasebut diarani 'Syarat Surya' tartamtu.Unsur Twenty-Four Solar Istilah asalé saka Kali Kuning sing tekan China.Kriteria kanggo formulasi dikembangake liwat observasi owah-owahan ...
    Waca liyane
  • K 2022

    K 2022

    Pameran K Jerman didegaké ing November 1952 lan dianakaké saben telung taun.Ing taun 2019, wis kasil nganakake 21 sesi.Iki bakal dadi acara gedhe kaping 22 ing 2022. Pameran kasebut minangka acara industri plastik skala gedhe, tingkat dhuwur lan perwakilan ing saindenging jagad.Minangka karet donya lan pl ...
    Waca liyane
  • Tanggal 1 Oktober 2022 minangka mengeti 73 taun madeg Republik Rakyat China.

    Tanggal 1 Oktober 2022 minangka mengeti 73 taun madeg Republik Rakyat China.

    Tanggal 2 Desember 1949, resolusi sing diadopsi ing rapat kaping papat Komite Pemerintahan Rakyat Pusat nyatakake: "Komite Pemerintahan Rakyat Pusat nyatakake yen wiwit taun 1950, tanggal 1 Oktober, dina gedhe nalika Republik Rakyat China diproklamasikan. .
    Waca liyane
  • Kepiye cara daur ulang produk EPS sing boroske?

    Kepiye cara daur ulang produk EPS sing boroske?

    Expandable polystyrene (EPS) wis dikembangake kanthi cepet lan akeh digunakake ing macem-macem kemasan shockproof, arsitektur, dekorasi, peralatan makan lan liya-liyane.Nanging, umume bahan kemasan EPS minangka bahan sing bisa digunakake, sing ora gampang rusak sawise dibuwang, nyebabake polusi ...
    Waca liyane
  • Bubar, sawetara pelanggan Turki wis tuku cetakan panel pemanas lantai EPS, mula dina iki kita bakal ngomong babagan aplikasi panel pemanas lantai EPS.

    Bubar, sawetara pelanggan Turki wis tuku cetakan panel pemanas lantai EPS, mula dina iki kita bakal ngomong babagan aplikasi panel pemanas lantai EPS.

    Panel insulasi pemanasan lantai EPS minangka sing paling penting ing sistem pemanasan lantai.Transfer panas antarane kluwarga bisa ngirit energi utawa sampah 20% saka sistem pemanas.Amarga pemanasan lantai minangka sistem pemanasan sing dikubur ing lemah, mung ana siji lantai ing antarane lantai, saengga insulasi termal m ...
    Waca liyane
  • Mesin pemotong CNC busa EPS yaiku kanggo ngethok blok EPS kanthi bentuk sing dibutuhake miturut gambar sing dirancang.Mesin dikontrol dening PC.

    Mesin pemotong CNC busa EPS yaiku kanggo ngethok blok EPS kanthi bentuk sing dibutuhake miturut gambar sing dirancang.Mesin dikontrol dening PC.

    Mesin pemotong CNC busa EPS nggunakake motor mikro sing dikontrol dening komputer kanggo mindhah lan ngrampungake fungsi pemotongan sing cocog ing ngisor pemotongan kabel pemanas listrik.Kontrol presisi ngidini mesin bisa ngethok meh kabeh wujud, lan ketebalan pemotongan padha karo ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara pangopènan saben dina mesin pemotong EPS CNC?

    Kepiye cara pangopènan saben dina mesin pemotong EPS CNC?

    Mesin pemotong CNC busa EPS, sing utamane digunakake kanggo nglereni bahan busa EPS, bisa ngethok busa lan plastik eps sing alus lan keras dadi persegi panjang, Strip lan macem-macem wujud liyane.Efisiensi dhuwur, ukuran akurat lan presisi dhuwur.Dibandhingake karo mesin pemotong busa eps biasa, pemotong busa EPS CNC ...
    Waca liyane
  • Apa iku EPS

    Apa iku EPS

    Polystyrene Expandable minangka produk polystyrene kanthi agen foaming.Kode sing disingkat "EPS".Penampilan kasebut minangka partikel manik sing ora ana warna lan transparan.Agen foaming umum yaiku hidrokarbon sing nggodhok rendah (kayata petroleum eter, butana, pentana, lan liya-liyane), sing disiapake dening ...
    Waca liyane
  • Sugeng Natal

    Sugeng Natal

    Malem Natal yaiku wengi sadurunge Natal, Natal tanggal 25 Desember, Malam Natal tanggal 24 Desember. "Apel" Apple homonim karo "Ping" Ping An, mula wong Tionghoa nggunakake makna apik saka Apple "ping an".Dadi th...
    Waca liyane
  • Apa shrinkage ing manufaktur cetakan EPS

    Apa shrinkage ing manufaktur cetakan EPS

    1. Ewah-ewahan bentuk penyusutan bakal kedadeyan sawise cetakan lan demoulding EPS Umume, penyusutan EPS yaiku 0% - 0,3%.Tingkat shrinkage tartamtu gegandhengan karo karakteristik saben materi, kondisi proses (utamane suhu demoulding), Kapadhetan produk lan kekandelan.Ing sawetara ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2