Salju Lebat

Tionghoa kuna mbagi gerakan bunder taunan srengenge dadi 24 bagean.Saben segmen diarani 'spesifik'Istilah Surya'.

Unsur sakaKalih Likur Katentuan Surya asalé saka Kali Kuning ing China.Kriteria kanggo formulasi kasebut dikembangake liwat pengamatan owah-owahan musim, astronomi lan fenomena alam liyane ing wilayah iki lan wis ditrapake sacara progresif ing saindenging negoro.

Diwiwiti saka Awal Musim Semi lan diakhiri karo Dingin Agung, obah ing siklus.Unsur kasebut wis ditularake saka generasi menyang generasi lan digunakake sacara tradisional minangka jangka wektu kanggo ngarahake produksi lan rutinitas saben dina.Iku tetep penting banget kanggo para petani kanggo nuntun laku.

Dina iki yaiku Heavy Snow, iku istilah surya kaping 21 ing 24 istilah solar tradisional Cina.Sajrone Salju Heavy, salju dadi abot lan wiwit nglumpukake ing lemah.Suhu mudhun sacara signifikan.

"Salju Heavy" minangka periode sing penting banget kanggo para petani.Yen salju deres banget, tegese taun ngarep bakal dadi taun panen.Iki amarga senyawa nitrogen ing salju 4 kaping luwih saka ing udan.Nalika salju nyawiji lan rendhem ing lemah, nitrogen sing saya tambah ing lemah bisa diserep kanthi luwih cepet.Ing wektu sing padha, banyu salju sing beku bisa mateni akeh hama ing lapisan permukaan bumi.

Salju ing China Lor bisa nganti sedina muput, ngrusak pang-pang wit lan ngalangi dalan.Pemandangan alam "pemblokiran es kanggo atusan mil lan salju mabur liwat ewu mil".Ing sisih kidul, kepingan salju muter-muter lan jagad dadi putih.

Sawise Salju Lebat, cuaca bakal saya adhem lan adhem.Yen sampeyan pengin ngirim barang sadurunge liburan Taun Anyar, konfirmasi pesenan sampeyan sanalika bisa.Kita wis nyediakake macem-macem jinis mesin EPS, kalebu EPS pre-expander, mesin cetakan bentuk EPS, mesin cetakan blok EPS, mesin pemotong EPS, cetakan EPS lan suku cadang sing gegandhengan dll.

Sugeng Rawuh!

zczx


Wektu kirim: Dec-07-2022