K 2022

Pameran K Jerman didegaké ing November 1952 lan dianakaké saben telung taun.Ing taun 2019, wis kasil nganakake 21 sesi.Iki bakal dadi acara gedhe kaping 22 ing 2022. Pameran kasebut minangka acara industri plastik skala gedhe, tingkat dhuwur lan perwakilan ing saindenging jagad.Minangka pameran karet lan plastik ing donya, pameran K misuwur ing donya ora mung kanggo skala, nanging uga amarga convening wis nglairake insentif anyar lan nggawa kesempatan bisnis anyar kanggo kabeh wilayah industri.

Miturut statistik penyelenggara Messe D ü sseldorf, ing 2019, total 224116 pengunjung saka 169 negara (vs. 218000 pengunjung profesional ing 2013) lan 3331 peserta pameran saka 63 negara (vs. 3220 peserta pameran ing 2016) acara, kalebu 973 perusahaan Jerman lan 2358 peserta pameran saka negara liya, kanthi area pameran net 177725 meter persegi.Jumlah pengunjung lan peserta pameran pameran K iki rekor anyar.Ngadhepi tantangan saiki, 3331 peserta pameran internasional nuduhake pangembangan cepet lan inovasi terobosan industri plastik lan karet ing 2019. Kira-kira 224116 pengunjung saka 169 negara nuduhake minat gedhe ing proses sistem daur ulang, bahan mentah sing lestari lan konservasi sumber daya.

Pameran:
mesin lan peralatan plastik;mesin lan peralatan karet;Cetakan lan aksesoris kanggo pangolahan karet lan plastik;Peralatan pangolahan karet lan plastik lan instrumen uji kualitas;Kabeh jinis produk plastik lan film plastik;Bahan mentahan kimia, aditif lan bahan tambahan kanggo pangolahan karet lan plastik;Produk karet lan plastik, produk setengah rampung, aksesoris teknis, plastik sing diperkuat, layanan industri plastik lan karet, riset lan teknologi.
Perusahaan kita wiwitane ngrancang melu pameran K iki, nanging amarga alasan khusus, kita kudu mbatalake rencana kasebut.Muga-muga bisa ndeleng perusahaan lan produk kita (kalebu mesin polystyrene sing ditambahi, cetakan polystyrene sing ditambahi lan suku cadang sing gegandhengan, kayata ngisi injektor, ejector, ventilasi inti lan katup seri lan liya-liyane ing pameran sabanjure.
图片1


Wektu kirim: Oct-22-2022