Bubar, sawetara pelanggan Turki wis tuku cetakan panel pemanas lantai EPS, mula dina iki kita bakal ngomong babagan aplikasi panel pemanas lantai EPS.

Panel insulasi pemanasan lantai EPS minangka sing paling penting ing sistem pemanasan lantai.Transfer panas antarane kluwarga bisa ngirit energi utawa sampah 20% saka sistem pemanas.Wiwit pemanasan lantai minangka sistem pemanas sing dikubur ing lemah, mung ana siji lantai ing antarane jubin, mula insulasi termal luwih penting.Ing trotoar pemanasan lantai, panel insulasi nduweni peran insulasi panas, sing nduweni kaluwihan bobot entheng, panyerepan banyu sing kurang lan konduktivitas termal sing kurang.Bisa nyegah mundhut panas ing lantai dadi panas, lan uga muter jampel swara tartamtu lan efek Kelembapan-bukti.Panel insulasi umume dipérang dadi papan extruded lan panel EPS.Papan Extruded (XPS) minangka papan hard digawe saka resin poliethelin lan terus-terusan diekstrusi lan dibuwang kanthi proses khusus.Interioré minangka struktur gelembung tertutup.Iki minangka bahan insulasi sing ramah lingkungan kanthi kinerja resistensi kompresi sing dhuwur, ora nyerep banyu, tahan kelembapan, permeabilitas udara, bobot entheng, tahan korosi, umur dawa lan konduktivitas termal sing sithik.Panel insulasi polystyrene sing bisa digedhekake (uga dikenal minangka panel busa lan panel EPS) yaiku obyek putih sing digawe saka manik-manik polystyrene sing bisa digedhekake ngemot agen busa cair sing molah malih, sing wis digawe panas lan dibentuk ing cetakan.Nduwe karakteristik struktural pori-pori tertutup sing apik.
Dibandhingake karo papan ekstrusi tradisional, panel polystyrene sing bisa ditambahi duwe papat kaluwihan:
1. Aman lan dijamin
Bahan mentah murni EPS digunakake kanggo pemanasan tekanan tinggi lan perawatan ekspansi, lan kapadhetan dhuwur njamin suhu ora ilang, nyegah jamur lan 0 formaldehida.
2. hemat energi lan nyaman
Manut konsep kurang-karbon lan lingkungan pangayoman, modul wis Integrasi lan tetep ing alur, lan pipe panas lantai bisa ngawang langsung ing alur, dadi panas munggah luwih cepet, lan tata rapi lan ayu ndadekake boros panas luwih seragam
3. Kualitas lan efisiensi dhuwur
Gampang ngunci lan nempel ing antarane piring tanpa lem.Instalasi efisien lan cepet, kanthi insulasi swara lan tahan kelembapan.
4. Ngirit papan
A1


Wektu kirim: Jul-20-2022