PB2000A-PB6000A Air cooling jinis EPS mesin ngecor blok

Katrangan singkat:

EPS Air cooling block mesin ngecor cocok kanggo panyuwunan kapasitas cilik lan produksi pamblokiran Kapadhetan kurang, iku mesin EPS ekonomi.Kanthi teknologi khusus, Mesin Molding Blok Pendingin Udara bisa nggawe blok kapadhetan 4g / l, blok lurus lan kualitas apik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Mesin

EPS Block Molding Machine digunakake kanggo nggawe blok EPS, banjur dipotong dadi lembaran kanggo insulasi omah utawa pengepakan.Produk populer sing digawe saka lembaran EPS yaiku panel sandwich EPS, panel 3D, panel insulasi tembok njero lan njaba, pengepakan kaca, pengepakan perabot dll.

EPS Air cooling block mesin ngecor cocok kanggo panyuwunan kapasitas cilik lan produksi pamblokiran Kapadhetan kurang, iku mesin EPS ekonomi.Kanthi teknologi khusus, Mesin Molding Blok Pendingin Udara bisa nggawe blok kapadhetan 4g / l, blok lurus lan kualitas apik.

Mesin lengkap karo awak utama, kotak kontrol, blower, sistem timbangan lsp.

Fitur mesin

1. Mesin kasebut nggunakake layar tutul Mitsubishi PLC lan Winview kanggo mbukak cetakan otomatis, nutup cetakan, ngisi materi, ngukus, njaga suhu, pendinginan udara, demoulding lan ejecting.
2. Mesin kabeh enem Panel liwat perawatan panas kanggo nerbitaké kaku welding, supaya Panel ora bisa deform ing suhu dhuwur;
3. Rongga jamur digawe saka piring aluminium khusus kanthi konduksi panas efisiensi tinggi, ketebalan piring aluminium 5mm, kanthi lapisan Teflon kanggo gampang demoulding.
4. Mesin nyiyapake blower tekanan dhuwur kanggo bahan nyedhot.Pendinginan ditindakake kanthi konveksi udara kanthi blower.
5. Piring mesin saka profil baja berkualitas tinggi, liwat perawatan panas, kuwat lan ora ana deformasi.
6. Ejection kontrol dening pump hydraulic, supaya kabeh ejector push lan bali ing kacepetan padha;

Parameter teknis

Item

Unit

PB2000A

PB3000A

PB4000A

PB6000A

Ukuran Rongga Mould

mm

2040*1240*630

3060*1240*630

4080*1240*630

6100*1240*630

Ukuran Blok

mm

2000*1200*600

3000*1200*600

4000*1200*600

6000*1200*600

uap

Entri

inch

DN80

DN80

DN100

DN150

Konsumsi

Kg/siklus

18~25

25~35

40~50

55~65

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Udara Terkompresi

Entri

inch

DN40

DN40

DN50

DN50

Konsumsi

m³ / siklus

1~1.2

1.2~1.6

1.6~2

2~2.2

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Drainase

Uap Vent

inch

DN100

DN150

DN150

DN150

Kapasitas 15kg/m³

Min/siklus

4

5

7

8

Sambungake Beban / Daya

Kw

6

8

9.5

9.5

Sakabèhé Dimensi

(L*H*W)

mm

3800*2000*2100

5100*2300*2100

6100*2300*2200

8200*2500*3100

Bobot

Kg

3500

5000

6500

9000

Kasus

Video sing gegandhengan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita