PB2000V-PB6000V Vakum jinis EPS mesin ngecor blok

Katrangan singkat:

EPS Vacuum Block Molding Machine minangka mesin EPS sing efisien kanggo nggawe blok EPS.Blok EPS bisa dipotong dadi lembaran kanggo insulasi omah utawa pengepakan.Produk populer sing digawe saka lembaran EPS yaiku panel sandwich EPS, panel 3D, panel insulasi tembok njero lan njaba, pengepakan kaca, pengepakan perabot dll.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Mesin

EPS Vacuum Block Molding Machine minangka mesin EPS sing efisien kanggo nggawe blok EPS.Blok EPS bisa dipotong dadi lembaran kanggo insulasi omah utawa pengepakan.Produk populer sing digawe saka lembaran EPS yaiku panel sandwich EPS, panel 3D, panel insulasi tembok njero lan njaba, pengepakan kaca, pengepakan perabot dll.

Mesin ngecor blok vakum EPS bisa ngasilake blok EPS kapadhetan dhuwur, kerja ing siklus cepet, lan kabeh blok lurus lan kuwat lan kelembapan banyu sing sithik.Mesin uga bisa nggawe pamblokiran Kapadhetan kurang karo kualitas apik.Bisa nggawe Kapadhetan dhuwur ing 40g / l lan Kapadhetan kurang ing 4g / l.

EPS Vacuum Block Molding Machine lengkap karo awak mesin utama, kothak kontrol, sistem vakum, sistem bobot etc.

EPS Block Molding Machine kaluwihan

1.Machine digawe saka tabung kothak dhuwur-kekuatan lan piring baja nglukis;
2.Machine nggunakake piring uap aluminium nglukis 5mm karo lapisan Teflon.Lan ing piring aluminium, ndhukung ukuran sing luwih gedhe kanthi jumlah sing luwih akeh diselehake kanggo nyegah deformasi piring aluminium ing tekanan dhuwur.piring aluminium ora ngganti wangun sawise sepuluh taun digunakake;
3. Mesin kabeh enem panel liwat perawatan panas kanggo ngeculake kaku welding, supaya panel ora bisa deform ing suhu dhuwur;
4.Mesin karo garis uap liyane kanggo mesthekake steaming malah ing pamblokiran, supaya pamblokiran fusi luwih apik;
5.Piring mesin karo sistem got luwih apik supaya pamblokiran luwih garing lan bisa Cut ing wektu cendhak;
6. Kabeh piring mesin liwat njabut teyeng, werni uyuh, banjur nindakake anti-teyeng basa lukisan lan lumahing lukisan, supaya awak mesin ora gampang kanggo njaluk rusted;
7.Machine nggunakake sistem piping pinter lan proses steaming, njupuk gabungan apik pamblokiran loro kanggo Kapadhetan dhuwur lan Kapadhetan kurang;
8.Sistem ngisi cepet lan sistem vakum sing efisien njamin mesin bisa digunakake kanthi cepet, saben blok 4 ~ 8 menit;
9.Ejection kontrol dening pump hydraulic, supaya kabeh ejector push lan bali ing kacepetan padha;
10. Paling komponen digunakake ing mesin sing diimpor utawa produk branded misuwur.

Parameter teknis

Item

Unit

PB2000V

PB3000V

PB4000V

PB6000V

Ukuran Rongga Mould

mm

2040*1240*1030

3060*1240*1030

4080*1240*1030

6100*1240*1030

Ukuran Blok

mm

2000*1200*1000

3000*1200*1000

4000*1200*1000

6000*1200*1000

uap

Entri

inch

2" (DN50)

2" (DN50)

6" (DN150)

6" (DN150)

Konsumsi

Kg/siklus

25~45

45~65

60~85

95~120

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Udara Terkompresi

Entri

inch

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

2" (DN50)

2" (DN50)

Konsumsi

m³ / siklus

1.5~2

1.5~2.5

1.8~2.5

2~3

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Banyu Penyejuk Vakum

Entri

inch

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

Konsumsi

m³ / siklus

0.4

0.6

0.8

1

Tekanan

Mpa

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

Drainase

Saluran vakum

inch

4" (DN100)

5" (DN125)

5" (DN125)

6" (DN150)

Ngisor Steam Vent

inch

4" (DN100)

5" (DN125)

6" (DN150)

6" (DN150)

Ventilasi Udara

inch

4" (DN100)

4" (DN100)

6" (DN150)

6" (DN150)

Kapasitas 15kg/m³

Min/siklus

4

5

7

8

Sambungake Beban / Daya

Kw

19.75

23.75

24.5

32.25

Sakabèhé Dimensi

(L*H*W)

mm

5700*4000*2800

7200*4500*3000

11000*4500*3000

12600*4500*3100

Bobot

Kg

5000

6500

10000

14000

Kasus

Video sing gegandhengan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita