SPB2000A-SPB6000A EPS Adjustable Type Block Molding Machine

Katrangan singkat:

EPS Adjustable Block Molding Machine ngidini dhuwur blok EPS utawa dawa blok luwes.Mesin Molding Blok sing bisa diatur sing populer yaiku nyetel dhuwur blok saka 900mm nganti 1200mm, ukuran liyane uga bisa digawe khusus.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Mesin

EPS Block Molding Machine digunakake kanggo nggawe blok EPS, banjur dipotong dadi lembaran kanggo insulasi omah utawa pengepakan.Produk populer sing digawe saka lembaran EPS yaiku panel sandwich EPS, panel 3D, panel insulasi tembok njero lan njaba, pengepakan kaca, pengepakan perabot dll.

EPS Adjustable Block Molding Machine ngidini dhuwur blok EPS utawa dawa blok luwes.Mesin Molding Blok sing bisa diatur sing populer yaiku nyetel dhuwur blok saka 900mm nganti 1200mm, ukuran liyane uga bisa digawe khusus.

Fitur mesin

1.Mesin dikontrol dening Mitsubishi PLC lan layar tutul Winview, operasi otomatis, pangopènan sing trep.
2.Machine dianggo ing mode kanthi otomatis, nutup cetakan, ukuran nyetel, ngisi materi, steaming, cooling, ejecting, kabeh rampung kanthi otomatis.
3.Kualitas dhuwur kothak tabung lan piring baja digunakake kanggo struktur mesin ing kekuatan sampurna tanpa ewah-ewahan bentuk
4.Block dhuwur nyetel kontrol dening encoder;nggunakake ngawut-awut kuwat kanggo piring obah.
5.Apart saka kunci normal, mesin khusus wis loro kunci ekstra ing loro-lorone lawang kanggo ngunci luwih.
6.Machine wis dipakani pneumatik otomatis lan piranti dipakani asisten vakum.
7.Machine wis luwih garis steaming kanggo pamblokiran ukuran beda nggunakake, supaya luwih fusi dijamin lan uap ora boroske.
8.Piring mesin karo sistem got luwih apik supaya pamblokiran luwih garing lan bisa Cut ing wektu cendhak;
9. Spare parts lan fittings produk kualitas dhuwur saka account kondhang kang tetep mesin ing wektu layanan dawa
10. Mesin luwes bisa digawe cooling online utawa karo sistem vakum.

Parameter teknis

Item

Unit

SPB2000A

SPB3000A

SPB4000A

SPB6000A

Ukuran Rongga Mould

mm

2050*(930~1240)*630

3080*(930~1240)*630

4100*(930~1240)*630

6120*(930~1240)*630

Ukuran Blok

mm

2000*(900~1200)*600

3000*(900~1200)*600

4000*(900~1200)*600

6000*(900~1200)*600

uap

Entri

inch

6" (DN150)

6" (DN150)

6" (DN150)

8" (DN200)

Konsumsi

Kg/siklus

25~45

45~65

60~85

95~120

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Udara Terkompresi

Entri

inch

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

2" (DN50)

2.5" (DN65)

Konsumsi

m³ / siklus

1.5~2

1.5~2.5

1.8~2.5

2~3

Tekanan

Mpa

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

0.6~0.8

Banyu Penyejuk Vakum

Entri

inch

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

1.5" (DN40)

Konsumsi

m³ / siklus

0.4

0.6

0.8

1

Tekanan

Mpa

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

0.2~0.4

Drainase

Saluran vakum

inch

4" (DN100)

5" (DN125)

5" (DN125)

5'(DN125)

Ngisor Steam Vent

inch

6" (DN150)

6" (DN150)

6" (DN150)

6" (DN150)

Ventilasi Udara

inch

4" (DN100)

4" (DN100)

6" (DN150)

6" (DN150)

Kapasitas 15kg/m³

Min/siklus

4

6

7

8

Sambungake Beban / Daya

Kw

23.75

26.75

28.5

37.75

Sakabèhé Dimensi

(L*H*W)

mm

5700*4000*3300

7200*4500*3500

11000*4500*3500

12600*4500*3500

Bobot

Kg

8000

9500

15000

18000

Kasus

Video sing gegandhengan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk