SPY90-SPY120 Terus EPS Pre expander

Katrangan singkat:

Mesin polystyrene sing ditambahi EPS difungsiake kanggo nggedhekake bahan mentah EPS nganti kapadhetan sing dibutuhake, mesin bisa terus-terusan nalika njupuk bahan mentah lan mbuwang bahan sing ditambahi.Mesin bisa nindakake ekspansi kapindho lan katelu kanggo entuk kapadhetan sing kurang.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Mesin

Ing njero manik-manik mentah EPS, ana gas sing nyebul sing diarani pentana.Sawisé dikukus, pentana wiwit ngembang saéngga ukuran manik uga saya gedhé, iki diarani ngembang.Manik-manik mentah EPS ora bisa digunakake kanggo nggawe blok utawa produk kemasan langsung, kabeh manik-manik kudu ditambah dhisik banjur nggawe produk liyane.Kapadhetan produk diputusake sajrone Preexpander, mula kontrol kapadhetan ditindakake ing Preexpander.

EPS Continuous Preexpander difungsiake kanggo nggedhekake bahan mentah EPS nganti kapadhetan sing dibutuhake, mesin bisa terus-terusan nalika njupuk bahan mentah lan mbuwang bahan sing ditambahi.EPS Continuous Pre-expander bisa nindakake ekspansi kapindho lan katelu kanggo entuk kapadhetan sing sithik.
EPS Continuous Preexpander lengkap karo Screw Conveyor, First and second expansion loader, Expansion Chamber, Fluidized bed Drier

EPS Continuous Preexpander minangka jinis Mesin EPS sing digunakake kanthi kontrol mekanik.Bahan mentah EPS pisanan diisi saka conveyor screw menyang loader ekspansi.Ing ngisor loader punika meneng, kanggo mindhah materi saka loader kanggo kamar expansion.Sajrone steaming, poros agitating obah terus kanggo nggawe Kapadhetan materi malah lan seragam.Bahan mentah pindhah menyang kamar terus-terusan, lan sawise ngukus, tingkat materi terus-terusan munggah, nganti level materi tekan level sing padha karo port bukaan, banjur materi bakal metu kanthi otomatis.Sing luwih dhuwur bukaan discharge, luwih suwe bahan tetep ing tong minyak, saengga kapadhetan sing luwih murah;ing ngisor bukaan discharge, sing luwih cendhek materi tetep ing tong minyak, supaya Kapadhetan sing luwih dhuwur.Kontrol mesin pra-ngembangake terus-terusan gampang banget.Apa meksa uap stabil utawa ora duwe pengaruh gedhe ing Kapadhetan ngembangaken.Mulane, mesin pra-ngembangake terus-terusan kita dilengkapi katup ngurangi tekanan Jepang.Supaya tekanan uap ing mesin luwih stabil, kita nggunakake sekrup kanggo feed materi ing kacepetan seragam, lan uap seragam lan feed seragam minangka seragam sabisa.

Parameter teknis

Preexpander terus-terusan
Item   SPY90 SPY120
Kamar ekspansi Dhiameter Φ900 mm Φ1200 mm
Volume 1,2m³ 2,2m³
Volume sing bisa digunakake 0,8m³ 1,5m³
uap Entri DN25 DN40
Konsumsi 100-150kg / jam 150-200kg / jam
Tekanan 0.6-0.8Mpa 0.6-0.8Mpa
Udara Terkompresi Entri DN20 DN20
Tekanan 0.6-0.8Mpa 0.6-0.8Mpa
Drainase Entri DN20 DN20
Throughput 15g/1 250 kg/jam 250 kg/jam
20 g/1 300 kg/jam 300 kg/jam
25g/1 350 kg/jam 410 kg/jam
30 g/1 400 kg/jam 500kg/jam
Bahan conveying line DN100 Φ150 mm
daya 10 kw 14,83 kw
Kapadhetan Ekspansi pisanan 12-30 g/l 14-30 g/l
Ekspansi kapindho 7-12 g/l 8-13g/l
Dimensi sakabèhé L*W*H 4700*2900*3200(mm) 4905*4655*3250(mm)
Bobot   1600 kg 1800kg
Dhuwur kamar dibutuhake   3000 mm 3000 mm

Kasus


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita